Chi-Wit massage


Je spreekt het uit als ‘Sjiewiet’

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is je wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen, harmoniserend.
Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelf genezend vermogen in beweging blijft.

De energie die door en rondom onze wervelkolom stroomt wordt ook wel Kundalini genoemd. Kundalini energie is de spirituele kracht in mensen, is werkzaam in ieder mens en stroomt vanuit de wervelkolom altijd (in meer of mindere mate) door ons lichaam. Hoe beter we (durven) loslaten en vertrouwen, hoe vrijer de Kundalini kan stromen. Kundalini bepaalt onze vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Als de Kundalini energie niet vrijuit kan stromen kunnen allerlei klachten ontstaan zoals frustratie, boosheid en andere remmingen.

De Chi-Wit massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India en kan zowel stevig als met zachte hand gegeven worden. Door de massage gaat de natuurlijke lichaamsenergie vrijer stromen. Dit heeft een positief effect op zowel de fysieke als de mentale conditie.

Tijdens deze massage behandelen we de rug en de achterkant van de benen. De massage wordt afgesloten met een korte voetmassage.

 

Chi-Wit massage 60 minuten € 55,-


css.php