Zwangerschaps-massage


Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende, maar vaak ook een hele mooie bijzondere intensieve tijd. Er verandert veel in je lichaam. Zowel fysieke als hormonale veranderingen, en uiteraard de invloed op de bloedsomloop. 

Veel vrouwen krijgen te maken met zwangerschapsklachten. Veel voorkomende klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vast houden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.
Het is dus ook een tijd om extra goed voor jezelf te zorgen.

Een zwangerschapsmassage kan na de 12e week van je zwangerschap gegeven worden, tot de laatste dag van je zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Daarnaast werkt de massage ontspannend, vochtafdrijvend, kalmerend en pijnverlichtend. Het geeft een geluksgevoel. Je komt even helemaal tot rust en je lichaam kan zich even helemaal ontspannen. De baby in je buik voelt je ontspanning en zal hierop reageren, door af en toe te schoppen of juist door ook te genieten van jouw rust. Een mooi contactmoment tussen jullie tweetjes.

Tijdens de zwangerschapsmassage van 60 minuten wordt je rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten gemasseerd.

De massage wordt uitgevoerd met een etherische zwangerschapsmassage olie. In mijn praktijk heb ik de keuze tussen 2 verschillende soorten olie met ieder een andere uitwerking.

Zwangerschapsmassage olie met Lavendel heeft een rustgevende werking en kan helpen bij slaapproblemen.
Zwangerschapsmassage olie met Mandarijn kan helpen bij misselijkheid, moeilijke stoelgang en bevordert de gezonde nachtrust.

Beide zwangerschapsmassage oliën zijn gebaseerd op amandel olie, jojoba en calendula, wat een voedende en verzorgende werking geeft en helpt ter voorkoming van zwangerschapsstriae

Mocht je extra gevoelig zijn voor “luchtjes” dan kan er gebruik gemaakt worden van een neutrale plantaardige olie.

Zwangerschapsmassage 30 minuten  € 41,-
   60 minuten  € 61,-
 


css.php