Wellness massage


Een wellness massage is een heerlijke ontspanningsmassage, uitgevoerd met een warme etherische massage olie. Dit heeft een weldadige werking op lichaam en geest. Een wellness massage is geschikt voor iedereen.

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af, en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door een ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bv. Stijve rug/nek, spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam, geestelijk makkelijker tot rust komt. Dit bevordert het doorbreken van een eventuele negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten.

Bij de wellness massage is de aanraking en druk van de massagehandgrepen veel lichter en minder gericht op de specifieke spieren in vergelijking met een sportmassage.
Een heerlijk verwen/relax cadeautje voor jezelf of iemand anders. Niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid te bevorderen.
Omdat hygiëne erg belangrijk is in Praktijk Elva, wordt er van de cliënt verwacht dat men voor de massage opgefrist is.

Wellness massage 30 minuten € 33,-
  60 minuten € 53,-
  90 minuten €73,-


css.php