Metamorfose massage


Fibromyalgie

Metamorfose massage

De metamorfose massage is niet te vergelijken met de andere massages die je kunt boeken bij Praktijk Elva. Je hoeft je niet te ontdoen van je kleding, alleen je sokken.

De term metamorfose staat niet voor uiterlijke verandering, maar voor innerlijke transformatie processen met betrekking tot groei, genezing, spiritualiteit en bewustwording.

Het is een zachte massagevorm, waarbij met een zeer lichte aanraking op bepaalde gebieden van de voeten, handen en het hoofd wordt gemasseerd. Gebieden die bekend staan als de reflexzones van de wervelkolom. Deze zijn te vinden aan de binnenkant van de voeten en op de overeenkomstige gebieden op de handen en het hoofd. Het is eigenlijk meer een “techniek”om dichter bij jezelf te komen. Hierdoor kunnen blokkades verdwijnen en verwerkt worden en wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. De verandering van binnenuit. Door deze massage treed er moegelijk een verbetering op, op het psychische-, lichamelijke-, en emotioneel gebied. Het kan vergeleken worden met een rups die in een vlinder verandert.

Deze massage is geschikt voor iedereen, inclusief kinderen. Er zijn geen contra-indicaties. Het wordt vaak ingezet bij:

  • Periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, (werk)omgeving.
  • Zwangere vrouwen
  • Ook bij autisme, ADHD en spasmen.
  • Mensen met lichamelijke- of geestelijke beperking.
  • Terminaal zieken.
  • Iedereen die wil ontspannen.

Waarvoor de vrijgekomen energie wordt gebruikt, dat bepaalt de persoon in alle vrijheid zelf. Dit proces valt niet te sturen. Het resultaat is dus ook nooit te voorspellen (maar blijft zelden ongemerkt)

Enkele ervaringen van klanten:

“Wat een intense ontspanning!” “Na lange tijd eindelijk weer eens diep en rustig geslapen.” “Merk meer rust in mijn systeem. Laidback is nog wel het juiste woord.” “Minder druk qua chaos in mijn hoofd” “Super lekker geslapen!” “Meer rust in mijn hoofd en lijf.” “Diepe ontspanning.” “Het lijkt wel dat ik situaties beter kan los laten.”

Gun jezelf om deze massagevorm eens te ondergaan. Gewoon zonder verwachtingen, meemaken hoe bijzonder het kan zijn.

 

Metamorfose massage 60 minuten € 53,-  
Fibromyalgie

Metamorfose massage

 

 

Fibromyalgie

 css.php