Fibromyalgie Massage


Fibromyalgie

Fibromyalgie

We horen de term fibromyalgie steeds meer om ons heen. Heeft u de diagnose fibromyalgie gekregen? Misschien kan Praktijk Elva wat voor u betekenen.

Fibromyalgie heeft de symptomen die lijken op reumaklachten. Het geeft pijn in bindweefsel en spieren en heeft daarom ook de naam weke delen reuma gekregen.

Fibromyalgie komt naar schatting voor bij twee op de honderd volwassen en vooral bij vrouwen. Dit chronische pijnsyndroom kan ook voorkomen bij kinderen, tieners, mannen en ouderen. Naast spierpijn, spierstijfheid, pijn in de gewrichtsaanhechtingen en pezen gaat het vaak gepaard met extreme vermoeidheid. Hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, geheugen- en concentratiestoornissen, angsten en depressies komen ook vaak voor.

De Fibromyalgie Massage is een massagevorm welke hoofdpijn en pijn in spieren vermindert en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. De massage bij fibromyalgie is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven.

In goed overleg komen we tot de massage die bij u het past en de beste resultaten geeft.

 

Fibromyalgie massage 25 minuten € 33,-  
  60 minuten € 53,-  
Fibromyalgie

Fibromyalgie

 css.php