Bindweefselmassage


Op het moment dat er een verstoring komt in het bindweefsel door een verkleving kan het zijn dat de lichamelijke functie niet meer voldoende werkt. Dit kan verschillende klachten met zich meebrengen. Bindweefsel is het belangrijkste weefsel wat alles verbindt. Door organen te omsluiten is het ook scheidend. De massage richt zich voornamelijk op het onderhuidse bindweefsel. Dit weefsel zit onder de huid en om de spieren. Op het moment dat dit aan elkaar gaat verkleven worden bewegingen in het lichaam en de spier beperkt waardoor klachten ontstaan.

Bindweefselmassage wordt merendeel zonder olie gegeven, en omdat je als het ware de verklevingen lostrekt kan het gevoelig zijn. Verwacht dus geen ontspanningsmassage. De massage kan gecombineerd worden met cupping.

Bindweefsel massage kan klachtgericht o.a. werken bij: Fybromyalgie, hoofdpijn, littekenweefsel en reuma. Het kan verlichting geven bij pijn aan de rug, schouders, bekken, armen en benen. Cosmetisch kan het werken bij rimpelvorming en cellulitis.

Praktijk Elva richt zich vooral op klachtgericht masseren.

 

Bindweefselmassage 30 minuten € 40,-


css.php