Technieken


Korte uitleg van een aantal technieken die gebruikt kunnen worden bij de SensiPlus® Therapie

 

Soms is het noodzakelijk om tekorten aan te vullen met vitamines en/of mineralen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versneld het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je aan je klacht en tegelijk aan het achterliggende thema van je klacht.
Deze techniek komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten gericht op emotionele ladingen zoals angst, verdriet, trauma’s etc.
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.
Deze techniek bestaat uit ritmisch wiegen en strekken van het lichaam. Wiegen geeft geborgenheid, troost en veiligheid, waardoor er ruimte ontstaat om los te kunnen laten. Het continue ritme van pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmering van het zenuwstelsel en het stimuleren van los laten van gifstoffen uit het lichaam.
Met deze techniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.
Gates zijn de punten op het lichaam die verbinding maken tussen lichaam en geest. Het lijken wel de ankerpunten van je energetisch lichaam aan het fysieke lichaam. Met het Gates protocol zorgen we ervoor dat er weer een goede verbinding is tussen lichaam en geest, zodat ze weer als één geheel functioneren.
Het emotionele geheugen van de mens ligt in de darmen. Doel van het protocol is om de opgelopen spanning te verminderen of geheel weg te nemen.
Hierbij moet je vooral denken aan het krijgen van tips, en leren omgaan met o.a. je hooggevoeligheid.


css.php