Gelaatsmassage


Gelaatsmassage Basis

Gelaatsmassage is een verfijnde vorm van massage, waarbij niet de volledige hand maar de vingers en de muizen van de hand het meeste werk doen. De massage begint met het reinigen van de huid met een verfrissende reinigingsmelk, waarna de huid opgewarmd wordt met warme kompressen. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied en het gelaat gemasseerd. Gelaatsmassage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Tijdens deze massage wordt altijd rekening gehouden met het huidtype van de cliënt. Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn. De massage eindigt met wederom een reiniging van de huid en het aanbrengen van een hydraterende dagcrème. Heerlijk om deze massage als extra aanvulling te doen na een ontspannen lichaamsmassage.

 

Gelaatsmassage De Luxe

Bij de gelaatsmassage De Luxe krijgt u na het reinigen van de huid, een scrub behandeling van het gelaat, hals en decolleté. De scrub wordt verwijderd met warme kompressen, waarna we verder gaan met het masseren van het gelaat, nek-schoudergebied, en decolleté. De massage eindigt wederom met een reiniging, waarna er een heerlijk ontspannen masker wordt aangebracht. Het masker wordt verwijdert met warme kompressen. Nadat de huid verder gereinigd is, wordt er nog een hydraterende dagcrème aangebracht.

 

Gelaatsmassage Superieur

Bij de gelaatsmassage Superieur, krijgt u als aanvulling op de gelaatsmassage de luxe een heerlijk ontspannen handmassage tijdens het inwerken van het gezichtsmasker. Even extra genieten van 5 minuten ontspanningsmassage per hand. Tijdens de handmassage wordt er gebruik gemaakt van een ontspannende massage crème.

 

Gelaatsmassage 25 minuten  € 22,50
Gelaatsmassage De Luxe 45 minuten  € 27,50
Gelaatsmassage Superieur 45 minuten  € 32,50


css.php