Meer babymassage cursus mogelijkheden


Individueel: Volgt u liever geen cursus in een groep, maar leert u de massagetechnieken liever met je kindje alleen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de cursus individueel te volgen met je kindje. Dit kan in mijn Praktijk, maar ook aan huis. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 60 minuten. Inclusief een reader en een flesje massage-olie. Kosten € 75,- excl. eventuele reiskostenvergoeding.

Grootouders: Bent u nog op zoek naar een mooi cadeau voor oma of opa, omdat ze altijd zo lief oppast op jullie kindje? Ook voor grootouders is het een cadeautje om via masseren contact te hebben met hun kleinkindje.

Met vriendinnen: Is er sprake van een geboortegolf binnen uw vriendenkring? Hoe leuk is het om samen met je vriendinnen en hun kindjes een cursus te volgen. Dit kan ook op lokatie. Gezellig bij één van de vriendinnen aan huis.

Beide ouders kunnen samen een cursus babymassage volgen met hun kindje. Dit kan in mijn Praktijk, maar ook aan huis behoort tot de mogelijkheden. Eén ouder oefent de massagebewegingen op het kindje, de ander doet de bewegingen mee op een pop. Een gezellige leerzaam samen zijn met het gezin.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, prijzen of twijfelt u of de cursus geschikt is voor u en uw kindje, neem dan even contact met me op.

Individuele cursus babymassage

  • 3 x 60 minuten
  • inclusief een reader
  • inclusief flesje massage-olie. 
  • exclusief eventuele reiskosten
€ 75,-


css.php