Over Edith


Mijn naam is Edith Oonincx en sinds een aantal jaren woon ik samen met mijn vriend in Prinsenbeek. Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam binnen de hulpverlening. In 2012 besloot ik mijn droom te volgen, en ben ik de trotse eigenares van Praktijk Elva. Praktijk Elva is een praktijk in huislijke sfeer, waar u terecht kunt voor diverse wellness massages, klachtbehandeling, zwangerschapsmassage en SensiPlus® therapie. In combinatie met de SensiPlus® therapie coach ik mensen hoe ze beter kunnen omgaan met hun hooggevoeligheid (HSP). Een totaal pakket voor de nodige ontspanning en juiste balans tussen lichaam en geest.

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat ik HSPer ben (Hoog Sensitief Persoon). Een heleboel dingen uit mijn verleden vielen daardoor op zijn plaats. Ik heb er mee leren omgaan, en dat maakt het een heel stuk makkelijker voor mij. Het is dan ook heel dankbaar om andere HSPers te leren omgaan met hun hooggevoeligheid. Zowel kinderen als volwassenen. Via de SensiPlus® therapie probeer ik ervoor te zorgen dat mensen weer in hun eigen energie komen te staan, de juiste balans tussen lichaam en geest. Ook mensen met lichamelijke klachten en/of burn-out kunnen hier baat bij hebben.
In deze drukke maatschappij merk ik dat steeds meer mensen toe zijn aan ontspanning. Daardoor ben ik de massages erbij gaan doen. Het masseren is mijn passie geworden. Van Wellness massages tot klachtbehandeling, fybromyalgie massage en zwangerschapsmassage. Zo kun je bij Praktijk Elva terecht voor een echt totaal pakket.

Praktijk Elva blijft zich ontwikkelen. Kijk dus regelmatig op mijn site of facebook, zodat u de ontwikkelingen kunt volgen.

Ik zie u graag in mijn praktijk,

Edith Oonincx

Edith Oonincx

 css.php