Rebozo massage


Rebozodoek

Rebozodoek

Een Rebozo massage is een massagetechniek gegeven met doeken (De Rebozo). De Rebozo is een speciale draagdoek van katoen met een diagonale rek en wordt gemaakt in Mexico. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt een Rebozodoek ook voor andere doeleinden gebruikt.

Deze bijzondere massagetechniek is geschikt voor kinderen, volwassenen, senioren en kan gebruikt worden in de zwangerschapsperiode.

Tijdens een Rebozo massage kan de kleding worden aangehouden. Deze massage kan zowel liggend of zittend gegeven worden. De Rebozo massage kan worden gecombineerd met een zwangerschaps- of wellnessmassage.

De rebozo massage is een zeer ontspannende massage en wordt ook door mannen en niet zwangere vrouwen ervaren als zeer fijn en rustgevend. Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt meebewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig.

D.m.v. ‘schommelingen’ en ‘schuddingen’ middels het doek kan het lichaam volledig ontspannen. Het grootste effect wordt bereikt bij de liggende variant. Bij deze variant ligt u op een kussen op de grond en ligt het doek onder uw lichaam door. Van nek naar tenen worden de bewegingen met het doek gemaakt. Er zal per oppervlak meerdere sessies gedaan worden waardoor volledige ontspanning direct voelbaar is.

Harde buiken bij de zwangere vrouwen, kunnen op deze manier gemasseerd worden. In de meeste gevallen zullen de harde buiken verdwijnen. Dat is een effect wat op de massagetafel nooit bereikt kan worden en waardoor de Rebozo massage zo bijzonder is en een grote toevoeging is.

 

Rebozo massage 30 minuten € 25,-


css.php