Over Edith


Mijn naam is Edith Oonincx. Ik ben geboren in 1971 en woon samen met mijn vriend in Prinsenbeek. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam binnen de (jeugd)hulpverlening. Ik heb besloten om mijn droom te volgen, en ben eigenares van Praktijk Elva. Praktijk Elva is een praktijk in een huislijke sfeer voor Wellness massages, zwangerschapsmassage, Reiki/Seichem behandelingen en SensiPlus® therapie. Een totaal pakket voor de nodige ontspanning en juiste balans tussen lichaam en geest.

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat ik HSPer ben. (Hoog Sensitief Persoon) Een heleboel dingen uit het verleden vielen daardoor op zijn plaats. Uiteindelijk heb ik er mee leren omgaan, want HSPer zijn is niet altijd even gemakkelijk. Ik heb geleerd om van mijn “zwakte” mijn “kracht” te maken, en coach en help mensen als SensiPlus® therapeute, Reiki/Seichem Tera Mai™ master, en wellness masseur.
Tijdens de opleiding voor Sensi® Therapie, en SensiPlus® Therapie ben ik in contact gekomen met Erna van Praktijk Erwena in Zoetermeer. Zij heeft mij zo enthousiast gemaakt voor Reiki/Seichem volgens het Tera Mai™ systeem, dat ik besloten heb de cursussen bij haar te gaan volgen. Inmiddels mag ik mezelf master noemen.
Omdat ik merk dat steeds meer mensen toe zijn aan ontspanning, heb ik besloten om mijn praktijk uit te breiden met Wellness massages. Dit is voor mij heerlijk om te mogen geven, gevarieerd werken en zorgt voor meerdere mogelijkheden voor cliënten bij Praktijk Elva. Het masseren is mijn passie geworden. Naast de verschillende Wellness massage technieken, geef ik ook zwangerschapsmassage en cursus babymassage.
Praktijk Elva is nog volop in ontwikkeling. Ik heb nog verschillende wensen om de praktijk uit te breiden. Kijk dus regelmatig op deze site, zodat je de ontwikkeling van Praktijk Elva kunt volgen.

Ik zie u graag in mijn praktijk, Praktijk Elva.

Edith Oonincxcss.php